Aften menuen serveres fra klokken 17.

Smørrebrød

VEGANSK »
Avocado - svampepuré - citron mayo - græskarkerner - rødbedespirer. 95 kr.

HAFNIA »
Løgsild - københavner-karry - perleløg - brændt æg. 95 kr.
Ølforslag: Föroya Bjór Pilsnar. Lys øl. Moderat humlesmag. 33 cl 50 kr.

PATRIARKEN »
Rejer - marinerede hvide asparges - rugbrødsknas. 115 kr.
Ølforslag: Krenkerup Guld. Gylden øl, blid og frisk. 50 cl 80 kr.

RED BONE »
Ølbraiseret svineskank - kimchimayo - gulerod - koriander - puffet gris. 120 kr.
Ølforslag: Nyhavnsøllen. Mørk ale. 33 cl 50 kr.

DARK FOREST BENEATH THE FLOWERS »
Kylling fra Hopballe Mølle - urtecreme - madagascarpeber - svampe. 110 kr.
Ølforslag: Krenkerup Doppel Bock. Mørk øl, blød karamel og malt. 50 cl 80 kr.

BASIC INSTINCT »
Tatar af okseinderlår - beder - aioli - jordskok - sort hvidløg - æggeblomme. 115 kr.
Ølforslag: Bill Brown. Fyldig og frugtig mørk ale. 50 cl 80 kr.

Varme retter

SUPPE »
Ærtesuppe - rejer - ærter - peberrodscrème - syltede rødløg - forårsrulle.185 kr.

VEGETAR »
Tarteletter - ærter – asparges – salt citronolie. 160 kr.

FISK »
Dagens fisk - grønne asparges – ærtesauce – kartofler. 245 kr.

KØD »
Grillet oksefilet - ramsløgssmør- rødvinsglace - asparges – pommes frites. 235 kr.

Snacks

KNAS »
Kroketter af svinerillette - trøffel. 55 kr.

SPRØDT »
Forårsrulle af ølbraiseret kylling - wasabi - sesam - grov sennep. 55 kr.

STÆRKT »
Chilinødder. 35 kr.

SYRLIGT »
Grønne oliven. 35 kr.

SALT »
Saltbagt kar toffel – crème fraîche – löjrom – skalotteløg. 55 kr.

Desserter

OST »
Vesterhavsost - æble/pære puré - sort peber - smørristet rugbrød. 65 kr.

VANILJE »
Vaniljeparfait - jordbær - marengs - hibiscus. 75 kr.

CHOKOLADE »
Chokoladekage - jordbær - rå kakao. 85 kr.

HAPPY ENDING »
Køkkenets petit fours. 45 kr.

armeriddere.jpg