Aften menuen serveres fra klokken 17.

Kompassets 3-retters menu

LAKSECARPACCIO »
Syltede løg - rømme - rugbrødscrumble - surdejsbrød

GRILLET OKSEFILET »
Sauté af tomat og svampe - pommes frites - bearnaise

CHOKOLADEKAGE »
Jordbær - rå kakao

385 kr.

Smørrebrød

VEGANSK »
Avocado - svampepuré - citronmayo - græskarkerner - rødbedespirer
95 kr.

HAFNIA »
Løgsild - københavner-karry - perleløg - brændt æg
95 kr.

PATRIARKEN »
Rejer - brioche - ærter - radiser - æggehvidemayo - æggeblomme
115 kr.

RED BONE »
Ølbraiseret svineskank - kimchimayo - gulerod - koriander - puffet gris
120 kr.

DARK FOREST BENEATH THE FLOWERS »
Kylling - ur tecreme - madagascarpeber - svampe
110 kr.

BASIC INSTINCT »
Tatar af okseinderlår - beder - aioli - jordskok - sort hvidløg - æggeblomme
115 kr.
 

Varme retter

VEGETAR »
Tarteletter - sæsonens svampe - trøffelcrèmesauce
160 kr.

FISK »
Dagens fisk - grillet spidskål - gulerødder - fumée
245 kr.

KØD »
Grillet oksefilet - sauté af tomat og kantareller - bearnaise - pommes frites
235 kr.

Snacks

KNAS »
Kroketter af svinerillette - trøffel
55 kr.

SPRØDT »
Forårsrulle af ølbraiseret kylling - wasabi - sesam - grov sennep
55 kr.

RISTET »
Sojaristede mandler
35 kr.

SYRLIGT »
Grønne oliven
35 kr.

SALT »
Saltbagt kar toffel – crème fraîche – löjrom – skalotteløg
55 kr.

Desserter

OST »
Vesterhavsost - æble/pære puré - sort peber - smørristet rugbrød
65 kr.

VANILJE »
Vaniljeparfait - jordbær - marengs - hibiscus
75 kr.

CHOKOLADE »
Chokoladekage - jordbær - rå kakao
85 kr.

HAPPY ENDING »
Køkkenets petit fours
45 kr.

armeriddere.jpg