Aftenmenuen serveres fra klokken 17.

Smørrebrød


HAFNIA // 95
Løgsild - københavnerkarry - brændt æg
Ølforslag: Föroya Bjór Pilsnar
Brændevinsforslag: Krondild

PURPLE RAIN // 95
Rødbedesild - peberrod - hytteost
Ølforslag: Dagmar Gylden
Brændevinsforslag: Pors

LADY STONEHEART // 120
Skaldyrssalat - piment d’espelette - avocado
Ølforslag: Krenkerup Guldøl
Brændevinsforslag: Gul Snerre

RAVNEN // 120
Rimmet laks - rygeostcreme - radise
Ølforslag: Krenkerup Guld
Brændevinsforslag: Granskud

ET SLAG PÅ TASKEN // 120
Sprød havtaske - mango-mayo - gulerod - boghvede - dild
Ølforslag: Imperial IPA
Brændevinsforslag: Havtorn

BIRD´S NEST // 105
Friteret pocheret æg – svampe – trøffelmayo
Ølforslag: 1747 Red Ale
Brændevinsforslag: Hvidtjørn

VEGANSK // 95
Avocado – svampepaté – svampe
Ølforslag: Krenkerup Guld
Brændevinsforslag: Perikum

PATRIARKEN // 115
Rejer - brændt æg - citronmayonnaise
Ølforslag: Krenkerup Guld
Brændevinsforslag: Dild

AUREUS // 110
Varmrøget havtaske - purløgsolie - saltet hytteost
Ølforslag: Imperial IPA
Brændevinsforslag: Røllike

RED BONE // 120
Ølbraiseret svineskank - kimchimayo - puffet gris
Ølforslag: Föroya Bjór Slupp
Brændevinsforslag: Julebrændevin

DARK FOREST BENEATH THE FLOWERS // 110
Kylling i urtecreme - svampe - ristet bayonne
Ølforslag: Krenkerup Dobbel Bock
Brændevinsforslag: Skovmærke

KING MIDAS // 115 // 170
Flat iron steak - bearnaisecreme - karamelliserede løg
Tilkøb: Pommes frites - bearnaisecrème
Ølforslag: Kong Hans
Brændevinsforslag: Valnød

DANIA ROYAL // 105
Leverpostej - tyttebær - panchetta
Ølforslag: Föroya Bjór Slupp
Brændevinsforslag: Slåen

DUCK VILLAGE // 120
And - kål - græskarpuré
Ølforslag: Föroya Bjór Slupp
Brændevinsforslag: Julebrændevin

Snacks

KNAS // 55
Kroketter af svinerillette - trøffelmayo

SPRØDT // 65
Friteret havtaske - chimichurri mayo

RISTET // 35
Sojaristede mandler

SYRLIGT // 35
Grønne oliven

Forretter

GRÆSKARSUPPE // 85
Ristet bayonne - græskarkerner - creme fraiche

TANG CAVIAR // 85
Crème fraiche – skalotteløg – ristet rugbrød

TARTELET // 85
Svineskank - jordskokker - rodfrugter - sauce supreme

BASIC INSTINCT // 115
Tatar af okseinderlår - jordskokker - aioli

Hovedretter

AND // 200
Rødkål - trøffelsmør - pommes Anna

FLAT IRON STEAK // 235
Sauce bordelaise - rodfrugter - græskarpuré

HAVTASKE // 245
Hvidvinssauce - tangcaviar - wasabi - palmekål

QUINOABØF // 165
Brunet smør - bagt løg - kartofler

Desserter

3 DANSKE // 70
Gammel knas - blå kornblomst - gedefriskost
Drikkeforslag: Æblemjød Havtorn

CHOKOLADE // 85
Chokoladekage - yoghurtpulver
Drikkeforslag: Æblemjød Humle

VEGANSK // 85
Brownie - kokos - karamelliseret hvedknas
Drikkeforslag: Tonel 12 - 10 års portvin

BAGT RISCREME // 85
Kirsebærsorbet - nøddeknas - Amarena kirsebær
Drikkeforslag: Tonel 12 - 10 års portvin

HAPPY ENDING // 45
Køkkenets petit fours

armeriddere.jpg