Aften menuen serveres fra klokken 17.

Smørrebrød

HAFNIA »
Løgsild - københavner-karry - perleløg - brændt æg 95 kr.
Ølforslag: Föroya Bjór Pilsnar. Lys øl. Moderat humlesmag. 33 cl 50 kr.

PATRIARKEN »
Rejer - brioche - rejeskum - økologiske æg - blomkål 115 kr.
Ølforslag: Krenkerup Guld. Gylden øl, blid og frisk. 50 cl 75 kr.

RED BONE »
Ølbraiseret svineskank - kimchimayo - gulerod - koriander - puffet gris. 120 kr.
Ølforslag: Nyhavnsøllen. Mørk ale. 33 cl 50 kr.

DARK FOREST BENEATH THE FLOWERS »
Kylling fra Hopballe Mølle - urtecreme - madagascarpeber - svampe 110 kr.
Ølforslag: Krenkerup Doppel Bock. Mørk øl, blød karamel og malt. 50 cl 75 kr.

BASIC INSTINCT »
Tatar af okseinderlår - beder - aioli - jordskok - sort hvidløg - æggeblomme 115 kr.
Ølforslag: Bill Brown. Fyldig og frugtig mørk ale. 50 cl 75 kr.

Varme retter

SUPPE »
Oksehale - svampe - forårsrulle - urter. 155 kr.

VEGETAR »
Tarteletter - svampe - trøffelcrèmesauce – maltsyltede kantareller. 160 kr.

FISK »
Dagens fisk - muslingeskum - sæsonens grønt - kartofler. 245 kr.

KØD »
Grillet oksefilet - purløgssmør – sæsonens grønt - pommes frites. 235 kr.

Snacks

KNAS »
Kroketter af svinerillette - trøffel. 55 kr.

RUND »
“Æbleskive” - skagensskinke - ravost - momofuku red eye coffee mayo. 45 kr.

STÆRKT »
Chilinødder. 35 kr. 

SYRLIGT »
Grønne oliven. 35 kr. 

Desserter

OST »
Vesterhavsost - æble/pære puré - sort peber - smørristet rugbrød. 65 kr.

VANILJE »
Vaniljeparfait - karameliseret banan - marengs - hibiscus. 75 kr.

CHOKOLADE »
Chokoladekage - mango/passionsfrugtskum - rå kakao. 85 kr.

HAPPY ENDING »
Køkkenets petits fours. 45 kr.

armeriddere.jpg