Frokosten bliver serveret til klokken 17.

Smørrebrød

HAFNIA // 95
Løgsild - københavnerkarry - brændt æg
Ølforslag: Föroya Bjór Pilsnar
Brændevinsforslag: Krondild

PURPLE RAIN // 95
Rødbedesild - peberrod - hytteost
Ølforslag: Dagmar Gylden
Brændevinsforslag: Pors

LADY STONEHEART // 120
Skaldyrssalat - piment d’espelette - avocado
Ølforslag: Krenkerup Guldøl
Brændevinsforslag: Gul Snerre

RAVNEN // 120
Rimmet laks - rygeostcreme - radise
Ølforslag: Krenkerup Guld
Brændevinsforslag: Granskud

ET SLAG PÅ TASKEN // 120
Sprød havtaske - mango-mayo - gulerod - boghvede - dild
Ølforslag: Imperial IPA
Brændevinsforslag: Havtorn

BIRD´S NEST // 105
Friteret pocheret æg - svampe - trøffelmayo
Ølforslag: 1747 Red Ale
Brændevinsforslag: Hvidtjørn

VEGANSK // 95
Avocado - svampepaté - svampe
Ølforslag: Krenkerup Guld
Brændevinsforslag: Perikum

PATRIARKEN // 115
Rejer - brændt æg - citronmayonnaise
Ølforslag: Krenkerup Guld
Brændevinsforslag: Dild

AUREUS // 110
Varmrøget havtaske - purløgsolie - saltet hytteost
Ølforslag: Imperial IPA
Brændevinsforslag: Røllike

RED BONE // 120
Ølbraiseret svineskank - kimchimayo - puffet gris
Ølforslag: Föroya Bjór Slupp
Brændevinsforslag: Julebrændevin

DARK FOREST BENEATH THE FLOWERS // 110
Kylling i urtecreme - svampe - ristet bayonne
Ølforslag: Krenkerup Dobbel Bock
Brændevinsforslag: Skovmærke

KING MIDAS // 115 // 170
Flat iron steak - bearnaisecreme - karamelliserede løg
Tilkøb: Pommes frites - bearnaisecrème
Ølforslag: Kong Hans
Brændevinsforslag: Valnød

BASIC INSTINCT // 115
Tatar af okseinderlår - jordskokker - aioli
Ølforslag: Peters Jul
Brændevinsforslag: Julebrændevin

DANIA ROYAL // 105
Leverpostej - tyttebær - panchetta
Ølforslag: Föroya Bjór Slupp
Brændevinsforslag: Slåen

DUCK VILLAGE // 120
And - kål - græskarpuré
Ølforslag: Föroya Bjór Slupp
Brændevinsforslag: Julebrændevin

Julemenu

Brug ikke tid på at vælge. Vi har allerede valgt for dig.
Her har vi sammensat 5 stk. smørrebrød, som passer perfekt til årstiden.

HAFNIA
Løgsild - københavnerkarry - brændt æg
//
PURPLE RAIN
Rødbedesild - peberrod - hytteost
//
PATRIARKEN
Rejer - æg - citronmayonnaise
//
DANIA ROYAL
Leverpostej - tyttebær - panchetta
//
DUCK VILLAGE
And - pommes allumetes - kål

Pris per person 375

Brændevinsmenu

// + 150 per person

Snacks

KNAS // 55
Kroketter af svinerillette - trøffelmayo

SPRØDT // 65
Friteret havtaske - chimichurri mayo

RISTET // 35
Sojaristede mandler

SYRLIGT // 35
Grønne oliven

Desserter

3 DANSKE // 70
Gammel knas - blå kornblomst - gedefriskost
Drikkeforslag: Æblemjød Havtorn

CHOKOLADE // 85
Chokoladekage - yoghurtpulver
Drikkeforslag: Æblemjød Humle

VEGANSK // 85
Brownie - banan - kokos
Drikkeforslag: Tonel 12 - 10 års portvin

BAGT RISCREME // 85
Kirsebærsorbet - nøddeknas - Amarena kirsebær
Drikkeforslag: Tonel 12 - 10 års portvin

HAPPY ENDING // 45
Køkkenets petit fours

Kompasset-Nyhavn65-smørrebrød_frokost.jpg